HELVETES DAG!

Herrejesus vilken dag.
Skoldagen var la helt okej, gick lite småsegt bara.
Jag höll på att decka på sista lektionen, var grymt trött.
Slutade sedan, och var illa tvungen att stå och vänta på mamma i ungefär 45minuter, jag blev lite smått sur faktiskt.
Plus att min extramatte-lärare drog ut på tiden, så att jag slutade HALV FYRA, istället för halv treeeeeee. Fast det kanske var lika bra.
Och jag har idag pluggat halft ihjäl mig, men det känns som att jag endå inte fattar någonting jag pluggar om.
Betygen sätts på onsdag nästa vecka. Jag gråter. Jag kommer aldrig i hela mitt liv klarar det här. Jag kommer verkligen inte det. Det är såpass kort tid kvar, och jag känner ingen mening med att ens kliva upp på morgonen och pallra mig iväg till skolan. Jag har 90 säkra poäng, det är bra för att ha gått i skolan i ca 3 månader denna terminen. Men vad nu då, jag måste ha tillräckligt mycket poäng för att komma in på mitt drömgymnasie?
Jag skiter fullständigt i om jag inte får mitt 1-val när det gäller gymnasievalet. Jag skiter i vilket gymnasie jag hamnar i. Bara jag kommer in någonstans, på den linjen jag vill!
Herregud, jag har nog aldrig haft en sådan här ångest, känt mig såhär ledsen, varit såhär arg på mig själv, har nog aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Jag ser ut att vara en glad tjej, jag är tvungen. För jag vägrar visa mig svag, faktiskt. Men 2 gånger förra veckan visade jag mig svag. Jag bröt ihop totalt, och gick hem.
Åhfyfan, förlåt att ni behöver stå ut med att läsa det här. Men en blogg är till för att man ska kunna skriva ned vad man känner, och kunna gå tillbaka och kolla hur man haft det, och mått. Är det inte så?
Nu har jag bara en enda sak att säga; Jag är ledsen på mig själv. Men mest på mina lärare, som knappt vill hjälpa mig. Dom är väll till för att hjälpa? . Länge leve rektorn som jag och mammsen ska ha möte med på onsdag!
Det sista jag vill, är att ni ska tro att jag är den tjejen som inte sköter skolan, skiter totalt i allting. För det är INTE jag, det lovar jag er. Jag är den tjejen som vill lyckas med saker och ting.
Åh fyhelvete.

image60

Vem vinner ikväll?

Vilket land tror ni vinner Eurovision Song Contest ikväll?
Med ren chansning tror jag att Ukraina är så överlägsna. Men det skulle då inte skada om Charlotte tar hem segern. Jag hoppas iaf på att Sverige, vårat älskade land hamnar på topp-3 iaf. Då är jag nöjd!

image59

Kolla balklänning, och sola!

Hej era sötnosar!
Den söta balklänningen mamma hade hittat hann bli såld. Men om en stund ska jag iväg med brorsan, hans tjej, och storasyster in till stan och gå in i en affär som har massvis med balklänningar. Men ska åka iväg och kolla på en skitfin imorgon, guldaktig sak. Skitfin verkligen! Får hoppas att den passar också.
Efter vi har varit inne i balklänning-affären ska vi iväg och sola lite. Vi ska kämpa med brännan nu, trevligt att vara lite brun på avslutningen hade vi tänkt. Eller, hade jag tänkt iaf. Jag vill inte vara jätteblek om man säger så.
Avslutningen är snart, 10 Juni. Jag slutar 9an, hallelulja!
Längtar verkligen till balen, och sist men inte minst.. att ha SOMMARLOV! Kan ni fatta det, det är rätt snart!
Kommer bli fintfint.
Sedan 14-17 Juni är det Dreamhack som gäller, yäyäyä!
Men nu, Mina vänner. Ska jag åka in till stan. Men jag skriver säkert senare, eller imorgon!
Ha det grymt!

image58

Mamma har hittat en söt balklänning!

Idag var jag så busig så att jag städade min garderob, och hittade då ett par ljusa jeans som aldrig används. Jag bestämde mig då för att klippa av dom, så att jag fick ett par shorts. Javisst funkade det! Ska ta lite sandpapper på dom sedan, så att dom blir lite mer stylade!
Förövrigt har mammsen hittat en jättesöt balklänning till mig hon vill att jag ska ha. Skrolla ner till nästa bild för att få se en bild på den! :)

image56

image57

Nöjd över en 2a-plats!

I fredags var det den efterlängtade sångtävlingen i skolan, som jag och min syster ställde upp på.
Gissa vilken plats vi kom? Vi kom 2a. Det skiljdes bara 1 röst ifrån att vinna alltihopa, men jag är nöjd, ruggigt nöjd för 2a-platsen. Och det är min syster också, eftersom det var hennes första stora tävling!
Nästa helg ska jag och min syster antagligen sjunga på en stor middag, sedan den 30 maj ska vi antagligen vara med i en talangtävling, mamma anmäler oss dit imorgon. Kommer bli spännande faktiskt, och jag hoppas det kommer gå fint.
Vi har ju redan en låt redo, och en koreografi. Vi tänker köra på samma låt vi ställde upp med på sångtävlingen, och hoppas att det går minst lika bra på talangtävlingen. För er som undrar vilken låt vi körde/tänker köra så är det Shania Twain - Man! I feel like a woman.
Något trevligt som hänt er det senaste?

image54

ETT SUG EFTER PLÄTTAR!

Ge mig plättar, nu! ._.

image53

Jag har studiedag imorgon föressten. Det ska vi fira! :) hihi.


En tisdagkväll.

Plättar är såå gott, iaf ibland. I lagom mängd också.

image52

Min dag har varit fin föressten. Hade scenträning idag, inför A-skolansdag. Det gick prima, tycker jag då. Eller någorlunda bra gick det iaf. Läraren tyckte det var "strålande!", mammsen likaså eftersom hon tog vägarna förbi för att kolla på mig och syrran. Awh, hon är stolt hon. Och vet ni, JAG HAR STUDIEDAG IMORGON! sköööönt.

På fredag får vi hit ytterligare ett fosterbarn vid namn Niklas, 11år. Hade ett fosterbarn här tidigare, men hon hamnade på låst avdelning pga en massa saker. Men jag tänker göra ALLT, precis allt för att han ska må och ha det så bra som möjligt. Jag tänker bli hans bästa kompis!
Men mer om det på fredag.

Ha det fint!

Sommaren är påväg!

Det känns bara så skönt att sommaren är påväg, eller är den redan här? Man känner det, genom humöret och genom vädret. Och snart är sommarlovet här. Sjukt nice!
Men, det sorliga är nog att glida isär klasskompisarna, även om vi inte är så jättenära. Men det kommer endå kännas rätt hårt, speciellt på balen, och sedan.. nej. Vill inte tänka på det. Men jag har turen att jag kommer se dom flesta av dom ibland, Lindome är ju inte sååå stort om man säger så.
Iaf, inte ska vi deppa nu heller. Det är ju trots allt 6 veckor kvar, bara.
Sedan Dreamhack summer, hell yeah!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom lite mattekapitel. Har Nationellaprov imorgon, del-2. Owh, det kommer inte gå bra. Fast jag hoppas att det går bra, off course. Sedan har jag utvecklingssamtal, sedan
scenträning. Ah, nice dag!

image51

Plugg,plugg åter plugg.

Massa plugg nu. Redan nästa vecka ska 3 stora arbeten vara inne, i Geografi, Engelska, Svenska/Historia. Det suger verkligen. Minst 10 sidor på 2 av arbetena, medans ca 2 sidor på engelska-arbetet om min kung, Michael Jackson.
Awh, har 2 prov denna veckan också. Jag fattar inte hur jag ska fixa allt, gud. Skitstor panik. Plus att jag behöver få tag på en balklänning. Woah, och jag måste snacka med massa lärare också, för att kunna få bra betyg och blabla.
Åh nej, detta är INTE mitt skolår om man säger så. Iaf inte just nu. Hoppas det blir bättre på gymnasiet!

image50




Ny frisyr!

Och vipps så hade man lugg!
Vad tycks?
Kanske inte är den bästa frisyren på mig. Men jag vänjer mig väll!

image49

KLIPPNING LÖRDAG!

Mhm, redan imorgon/idag ska jag klippa mig. Nice om man säger så!
För att se på ett ungefär hur det skulle kunna se ut.. så fixade syster en bild på mig i ett program.
Haha, okej.
Så det ska bli;
Lugg
Lite uppklippt
Olika längder eller vad man säger vid kindbenen och nedåt.
Inte klippa längden, mer än topparna.


image48

Frisyr!

Om några få dagar slipper jag mitt hår, lite av det iaf. För på måndag ska jag antagligen klippa mig.
Jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det. Lugg, inte en sådan rak lugg. Utan en lugg med lite olika längder i. Sedan olika längder som fortsätter ner till topparna. Lite småuppklippt, fast inte så mycket. Det ska vara en rätt så enkel frisyr, som är lätt att fixa. Sedan ska jag spara ihop lite pengar, så jag kan göra lite blonda highlights i håret nu när jag ändå snart ska bli blond. Kommer verkligen bli spännande att se mig helblond snart.

image47

1 Maj!

Hade ni en minst lika mysig Valborg som jag hade igår?

Jag hade en förbannat bra Valborg igår. Åkte och käkade hos en kompis, stack sedan till centrum och mötte upp lite folk. Åkte sedan till en polare och snackade lite, och hade allmänt roligt! :)
Det enda negativa var att det duggregnade lite, var inte så värst mysigt då man stog utomhus och kollade på en brasa! haha, men trevligt var det. Så jag ska inte klaga!

Nu idag har jag inte gjort så mycket. Mest degat lite. Legat i sängen och snackat i telefon för det mesta. Är inte så roligt väder ute nu, så finns absolut INGENTING att göra, tråkigt nog! Hoppas på att det fina vädret kommer tillbaka snart igen, verkligen!
Ikväll gosade jag med mina söta lillebror, en utav dom iaf. Badade honom, han satt i vattnet och plaskade såklart. Och tyckte det var ruggigt kul att skvätta vatten på mig, då garvade han! haha, så söt.
Sedan åkte pyjamasen på, strax efter deckade han. Myspys!
Småungar är så söta!

image46






RSS 2.0