Godkväll.

Godkväll!
Idag har det blåsigt som bara fan, inte så gött direkt. Sedan är det svinkallt också.
Jag har tillbringat dagen, för det mesta med min lillebror. Gud alltså, jag har missat hans utveckling totalt. Han har lärt sig krypa och grejer, och det märkte jag idag. Great! haha. Sedan håller han på att få tänder. 7 månader senare, eller är det 8månader? Huhm iaf, 8 månader senare börjar jag bry mig om min lillebror lite extra sådär, för jag ångrar verkligen att jag inte tillbringat tiden med honom typ, varje dag. Jag har missat så sjukt mycket.
Så hur är det med er? Bra hoppas jag, såklart haha. Med mig är det rätt okej faktist, lite smått ont i halsen bara. Men det funkar. Har sökt klart till en massa gymnasier nu iaf, härligt härligt.

Vill också säga Grattis till Alexandra som väntar sitt första barn. Ska bli sjukt spännande att följa gravideteten, jag väntar med spänning! :)
Haha awh, jag längtar tills dagen jag får en bebis, om sisådär några år :')

Christina Aguilera.

http://youtube.com/watch?v=yjcAphOagNs

Hur grym är hon inte? Jag totalt avgudar Christina Aguilera. Ingen kan komma upp till hennes nivå. Mer än kanske.. huhm Celine Dion och liknande. Men jag måste säga att man inte kan jämnföra dom två. Dom är liksom 2 olika personer. Går inte helt enkelt. Länken är hur som helst värd att se, jag började rysa iaf. Ni som tycker hon suger, ni kan ju ta och stoppa upp någonting. För isf vet ni inte hur en riktig artist ska låta ._.
Haha, liksom.. This is a hallelujah moment!!

image11

...

Amen tjenare. Ni anar nog inte hur trött jag är, öhm. Har hänt en hel del idag kan man säga, men skulle ta alldeles för lång tid att skriva allt, så ja :') Stannade hemma ifrån skolan idag, jag orkade bara inte med att gå dit idag. Stannade hemma och pluggade istället, fast blev inte så mycket plugg iofs, satt för det mesta och dagdrömde typ. Sedan var jag ute och sprang en runda. Sedan ligger jag efter med.. hm, 2 prov i skolan. Haha yey vad mycket! Men ändå. Så äre nationellaproven i Engelska och Svenska nästa vecka, önska mig Good luck, tack! Denna terminen = Ett rent helvete. Sista terminen i 9an, man är sjukt skoltrött. Man vill bara in på ett gymnasie, träffa nytt folk osv. Fyfan vad skönt det kommer bli alltså. Längtar redan. Haha åh, kan bara inte tiden gå? :'D

Någon mer än jag som längtar till sommaren?

Ha det fint hörni!

Ryan Cabrera

image9
Men gud, är han inte dåligt snygg? ._.
Riktigt, riktigt het är han ju. Gott folk, jag måste verkligen tipsa er
om en låt han sjunger, Ryan Cabrera - I will remember you.

Hudvårdstips, priser,bedömning.

Nu ska jag bedömma och tipsa er om lite produkter jag använder, om ni är lite intresserade av att veta.

image4

1. Längst upp till vänster har vi Garnier-Serien. Den serien har jag använt ett tag, och jag är riktigt nöjd. I serien har vi bla. Dagkräm,nattkräm, en annan återuppbyggnande dagcreme, och ögonkräm som tar bort mörka ringar och påsar under ögonen. Ni kan hitta allt detta på Kicks bl.a.
Priser:
Dagcreme: 80-120kr (priset är helt upp till vart man köper det)
Nattcreme: 80kr-120kr
Återuppbyggande dagcreme: 80kr
Ögonkräm: 80kr.

2. Sedan har vi då Clearasil Ultra-Serien. Jag är riktigt riktigt nöjd. Kan verkligen rekomendera båda produkterna. Om man vill få bort finnar och liknande. Den stora tuben, alltså Clearasil Ultra Daily face wash ska man tvätta ansiktet med morgon och kväll. Ta först varmvatten, skrubba in det, skölj sedan med varmvatten och avsluta med iskallt vatten för att stänga porerna. Ni applicerar sedan ett tunt lager av Clearasil Ultra Fast acting, alltså den lilla tuben på det utsatta området. Det rengör direkt på djupet. Så ni får inte tvätta bort det, det ska torka in av sig själv! Detta gör ni också både morgon och kväll. Börjar det svida eller liknande i ögonen så kan jag inte rekomendera att man använder den. Olika produkter passar ju olika personer! Detta kan ni hitta på vanliga matvaroaffärer och kicks.
Priser:
Clearasil Ultra Daily face wash: 90kr
Clearasil Ultra Fast acting: 80kr.

3. Sedan har vi Body Scrub och Face scrub. Alltså kroppsskrubb och ansiktsskrubb. Kroppsskrubben använder ni när ni har duschat/badat, skrubbar in det över hela kroppen och sköljer sedan med ljummet vatten. Ansiktsskrubben gör ni likadant med, fast i ansiktet då, haha. Ni kan använda detta varje dag! Fast om ni också börjar använda Clearasil-Serien så rekomenderar jag att ni använder denna ansiktsskrubb varannan dag! Detta hittar ni på t.ex Coop forum och i olika hudvårdsaffärer!
Priser:
Body Scrub: 30kr.
Face Scrub: 30kr.

4. Dove Body Silk. En härlig bodylotion som luktar lite åt vaniljhållet. Helt garanterat den bästa bodylotion jag har testat. Perfekt om man vill behålla en len hy. Den använder man lite när som. Men jag använder den efter dusch och bad. Den kan ni hitta precis överallt!
Pris:
Dove Body Silk: 50kr.

5. Sedan har vi då Garnier Respons. En härlig hårinpackning som luktar jättegott. Det finns olika lukter. Men jag kör på den nya med körsbärsextrakt. Använd 2ggr i veckan, för att behålla en fräsch hårlook, som glänser och håller sig fräscht länge. Kan dock inte rekomendera den om man har fet hårbotten. Använd den genom att shamponera håret, skölj ut shampoot, kör sedan balsam på topparna, skölj ut. Ta en handduk, handdukstorka håret. Massera sedan in hårinpackningen, vänta 3 minuter. Skölj sedan ut med iskallt vatten. Tänk på att inte ta för mycket av hårinpackningen! Detta hittar ni på Kicks.
Pris:
Garnier Respons Hårinpackning: Ca 100kr.

6. Sedan har vi då Depends Ögonfrans-Ögonbrynsfärg. Kan inte rekomendera den. Den är inte effektiv någonstans. Sämst i test, lätt! Finns på kicks.
Pris:
Depends snabbfärgning: Ca 100kr.



Första inlägget på blogg.se.

Yey, jag har följt trenden genom att skaffat blogg. Fattar ingenting av sidan för tillfället, får hoppas att jag fattar den tids nog. Idag var det ingen skola för min del, det var sjukhuset istället som gällde. Fick en massa stickprov och grejer, måste få reda på vad som är fel med mitt hjärta som krampar då och då. Och varför jag trillar ihop helt lila i ansiktet när jag anstränger mig, och lägger mig ner och bara skakar. Nått fel är det ju. Men iaf, ska gå och kolla film, och sedan fixa lite med bloggen.

Okej haha. Nu har jag lite tid över att skriva vem jag är. Är en tjej ifrån Göteborg, eller ja, lite utanför Göteborg kanske man ska säga. Bor i en liten håla vid namn Lindome. Det är inte det bästa stället om man säger så. Är också 15år, och jag heter Jennika. Yey, en perfekt beskrivning! Jag gillar också att hålla på med musik, både spela instrument och sjunga. Dans gillar jag också. Och självklart fotboll, det är ju en självklarhet! Matlagning kan också vara.. skojj ibland. Haha well... det får räcka.
Såhär ser jag ut, kanske skulle vara roligt att veta :') :
image6

RSS 2.0